За мен: 

 

Казвам се Боян Милоучев и ако   Трябваше да определя година, в която започна моето духовно пътешествие, щеше да бъде 2011. Израснал в 4 различни страни - България, Франция, Белгия и Великобритания и си взаимодействах на три езика (български, френски и английски), почувствах, че имам много различна личност на всички тези езици. По-специално на английски се чувствах наистина срамежлива и несигурна и не можех да бъда себе си, когато разговарях с колегите си съученици от бакалавърска степен. Тогава също се занимавах с тайландски бокс и моят учител ме въведе в света на невро-лингвистичното програмиране (НЛП). Няколко години по-късно - след като проучих и практикувах няколко модалности (виж по-долу), имах първото си вникване в природата на живота. Това прозрение промени начина, по който възприемам себе си, работата, която дойдох да върша тук, и начина, по който виждам света.

 

Когато погледнем нашия опит - без наслоените слоеве на вяра - се оказва, че няма „аз“, което да е отделно от останалия свят. Аз съм осъзната - пространството, в което всички мисли, чувства, разговори, взаимоотношения и обекти се появяват и изчезват. И нищо - нищо - не може да повлияе на това отворено и любящо пространство на Осъзнаването. 

 

***

Квалификации и трудов опит : Бакалавърска степен по международни отношения с френски език от университета в Бирмингам; Магистър по мениджмънт от Лондонското училище по икономика и политически науки; работи в институции за публичен и частен сектор и неправителствени организации в областта на дипломацията, международната политика, европейските въпроси и комуникациите.

 

Изследвани модалности : NLP, принципите зад яснотата, магията, работата на Байрън Кейти, законът на привличането, курсът на чудесата, недуалността, наред с други